Despre noi

Câteva cuvinte despre noi

Clima Service reprezintă o echipă bine pregatită în domeniul climatizării, cu experiență vastă în reparații ale echipamentelor de aer condiționat de tip Split, ventilație, chillere.

Întrucât aerul condiționat nu este un lux, ci o necesitate, intervenim cu promptitudine și seriozitate în vederea remedierii defecțiunilor apărute.

Este de înțeles dificultatea de a alege o echipă care să rezolve problema pe care o experimentați cu echipamentul dumneavoastră de aer condiționat, mai ales atunci când este atât de necesar pe timpul verii.

Principalul avantaj care ne recomandă este acela că noi alegem să reparăm, nu să înlocuim. Știm cât de urgentă este problema dumneavoastră, astfel că alegem să intervenim prompt pentru soluționare. Experiența acumulată de-a  lungul anilor ne-a făcut să înțelegem cât de important este să lucrăm rapid, eficient, cu costuri corecte și să vă mulțumim întocmai.

Din dorința clienților, ne-am unit într-o formulă solidă ce poate soluționa problemele pe care echipamentele dumneavoastră de climatizare le au.

Fie că aveți nevoie de noi acasă sau la birou, suntem pregătiți în vederea reparației aparatului pe care doriți să îl folosiți pentru a beneficia de confortul necesar.

Intervenim anual la sute de aparate casnice, din sedii de firme, farmacii, hale, showroom-uri și suntem gata să vă ajutăm și pe dumneavoastră.

Clima Service HVAC

Oferim servicii complete oriunde în Bucuresti și Ilfov.

Prețuri corecte și servicii excelente

Dacă aveți nevoie să igienizați, reparați sau să înlocuiți sistemul dvs. de climatizare, sunați astăzi și discutați cu unul dintre specialiștii noștri. Îți vom răspunde la toate întrebările și vom stabili o programare pentru constatare și remediere.