Servicii

Confortul dumneavoastră este prioritatea noastră!

Acoperim orice zonă din București și Ilfov

Telefon 24/7: 0721796796

Email: office@climaservice-hvac.ro

Program de lucru:

L-V: 9 – 21

S-D: 9 – 18

Întreținere Aer Condiționat/Revizie

Revizia aparatului de aer condiționat este o etapă necesară ce are un caracter de normalitate în viața oricărui aparat de aer condiționat și este realizată pentru a asigura o bună funcționare a sistemului în condiții optime, pe o durată de timp cât mai îndelungată. Totodată, realizarea procedurilor care țin de revizia și mentenanța aparatului de aer condiționat denotă o viziune optimă asupra conservării proprietăților aparatului, iar o indeplinire a procedurilor la timp conduce la evitarea situațiilor neplăcute și disconfortul cauzat de o funcționare greoaie sau chiar deloc a aparatului.

Trebuie înțeles ca acest echipament trebuie urmărit și întreținut periodic cu toată grija, de către personal tehnic specializat. Cheltuielile de întreținere sunt mai mici decât cele de reparare sau de înlocuire completă a unui echipament distrus de o exploatare neglijentă.

Serviciul de revizie al aparatului de aer condiționat include verificarea instalației, curățarea și iginizare dar și încărcarea cu freon. Se execută rapid și vă asigură confortul termic dar și un aer curat în încăperi.

PROMO 2022: Revizie completă echipament casnic – 350 LEI

Întreținem și Verificăm Aparate de Aer Condiționat în București sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 și Ilfov

Prețuri corecte și servicii excelente

Dacă aveți nevoie să igienizați, reparați sau să înlocuiți sistemul dvs. de climatizare, sunați astăzi și discutați cu unul dintre specialiștii noștri. Îți vom răspunde la toate întrebările și vom stabili o programare pentru constatare și remediere.