Servicii

Confortul dumneavoastră este prioritatea noastră!

Acoperim orice zonă din București și Ilfov

Telefon 24/7: 0721796796

Email: office@climaservice-hvac.ro

Program de lucru:

L-V: 9 – 21

S-D: 9 – 18

Service / Reparații aer condiționat

Pentru a vă putea desfășura activitatea în condiții optime, atât acasă cât și la locul de muncă, una din condiții este asigurarea confortului termic necesar. Temperatura optimă în interiorul spațiului de lucru sau de locuit trebuie să fie cuprinsă în intervalul 19-24ºC.

Dacă aveți probleme cu instalația dvs. de climatizare și sunteți în căutarea unui partener de încredere, ați ajuns unde trebuie.

Defecțiunile care apar la un echipament de aer condiționat pot fi diverse, ducând la imposibilitatea funcționării. Constatăm defecțiunea și vă comunicăm soluția. Pot fi inlocuite diverse componente, ori, în unele cazuri reparate.

Oferim servicii de calitate la un pret bun, cu personal autorizat si cu experienta in domeniu. Sunati la numarul 0721 796 796 pentru a discuta cu unul din specialistii nostri in reparatii aparate de aer conditionat.

Service / Reparații aer condiționat București sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 și Ilfov | Remediem orice defect apărut la instalațiile de climatizare !!!

Prețuri corecte și servicii excelente

Dacă aveți nevoie să igienizați, reparați sau să înlocuiți sistemul dvs. de climatizare, sunați astăzi și discutați cu unul dintre specialiștii noștri. Îți vom răspunde la toate întrebările și vom stabili o programare pentru constatare și remediere.